دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دو مهندس ایرانی در جمع سازندگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک + عکس

در میان اسناد ثبت‌اختراعی که در پروژه استارلینک وجود دارد، در یکی دو جوان نخبه ایرانی با نام‌های شایا کریم‌کاشی‌آرانی و علیرضا ماهان‌فر مشارکت داشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 09
کد خبر: ۲۵۶۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در میان اسناد ثبت‌اختراعی که در پروژه استارلینک وجود دارد، در یکی دو جوان نخبه ایرانی با نام‌های شایا کریم‌کاشی‌آرانی و علیرضا ماهان‌فر مشارکت داشته‌اند.

یکی از خبر‌های داغ این روز‌ها اینترنت ماهواره‌ای استارلینک است. فناوری‌های موجود در این پروژه بزرگ که هزاران ماهواره در فضا دارد و قرار است هزاران ماهواره دیگر به فضا بفرستد، در لبه تکنولوژی قرار دارند و بسیاری از آنها اختراعاتی تازه هستند.

در میان این اختراعات یکی با عنوان «دیافراگم آنتن در سیستم‌های آنتن آرایه فازی» بیش از بقیه جلب توجه می‌کند. این اختراع کار پنج نفر است که در صدرشان نام علیرضا ماهان‌فر به چشم می‌خورد. ماهان‌فر فارغ‌التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک دانشگاه امیرکبیر است. او مدرک دکترایش در همین رشته را از فرانسه گرفته است.

شایا کریم‌کاشی‌آرانی دیگر مهندس ایرانی حاضر دخیل در این اختراع است. او نیز همانند ماهان‌فر در رشته مهندسی الکترونیک درس خوانده است. او به ترتیب در دانشگاه‌های خواجه‌نصیرالدین طوسی و تهران مدرک دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دوره دکترایش را در دانشگاه می‌سی‌سی‌پی طی کرده است.

نام اینترنت استارلینک از زمان جنگ اوکراین بر سر زبان‌ها افتاد و از آن زمان درباره قابلیت‌هایش گمانه‌زنی‌های بسیاری شده است.

برای دسترسی به این سرویس علاوه بر ارائه خدمات کمپانی مادر نیاز به تجهیزات مخصوصی برای دریافت اینترنت است که در بخشی از طراحی و ساخت آن نام دو دانشمند ایرانی هم به چشم می‌خورد / دیجیاتو

دو مهندس ایرانی در جمع سازندگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر